В Португалия днес започна нов локдаун със затворени предприятия и

...
В Португалия днес започна нов локдаун със затворени предприятия и
Коментари Харесай

В Португалия започна нов локдаун, но с отворени училища

В Португалия днес започна нов локдаун със затворени предприятия и голяма част от населението в домашна изолация, но с присъствено обучение в училищата, предаде Ройтерс.

При тази карантина родителите могат да водят децата на училище, тъй като властите са преценили, че учебните заведения не са сериозно средище на разпространение на заразата. По-маловажните предприятия са затворени, като служителите работят от къщи, когато е възможно. Удвоена е глобата за нарушения, информира БТА.

Ограниченията върху придвижването ще бъдат облекчени на 24 януари, за да могат португалците да гласуват на президентските избори.

Днес в страната бяха обявени рекордните 159 смъртни случая, свързани с Ковид-19, за последните 24 часа. Новозаразените са 10 663, което е вторият по големина показател на денонощна база. От началото на епидемията в 10-милионна Португалия са регистрирани 528 469 души, а починалите са 8543. Понастоящем активните случаи са над 140 хиляди.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18348  Доц. Кунчев с доста значима информация за ограниченията, имунизирането и изборите Доц. Кунчев с доста значима информация за ограниченията, имунизирането и изборите  40 са новите случаи на COVID-19 в Пловдивска област за миналото денонощие 40 са новите случаи на COVID-19 в Пловдивска област за миналото денонощие  Германия удостовери за закъснение на доставките на имунизацията на Германия удостовери за закъснение на доставките на имунизацията на " Пфайзер " с 3 до 4 седмици
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР