В Луковит се освобождават от наем обектите общинска собственост, които

...
В Луковит се освобождават от наем обектите общинска собственост, които
Коментари Харесай

Без наем в Луковит на затворилите обекти, които са общинска собственост

В Луковит се освобождават от наем обектите общинска собственост, които са затворени във връзка с въведените мерки за борба срещу разпространението на COVID-19 за периода на тяхното действие. Това е една от мерките, които са гласували общинските съветници в Луковит, съобщават от общинската администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4217
Във връзка с въведените по време на извънредното положение мерки за борба с COVID-19, на последното си заседание Общинският съвет е взел решение за компенсиране на неблагоприятния ефект върху жители на общината и търговци, чиито доходи се формират от дейност, имаща пряка или косвена връзка с общинската собственост и местни налози.

Вечерен час за учениците, още по-малко автобуси и забрана на частните тържества, препоръча оперативният щаб в Ловеч

Според решението, срокът за ползване на 5 процента отстъпка при заплащане на пълния размер на такса битови отпадъци се удължава до 30 юни 2020 г.
Удължава се и срокът за заплащане на дължимите месечни наеми за месеците март, април и май за общински обекти с два месеца от датата на възникване на задължението.

За срока на извънредното положение в страната няма да бъдат дължими такси за детски градини и детска ясла в община Луковит, допълват от администрацията.

От там напомнят на гражданите, че до 30 юни е удължен срокът за ползване на 5 процента отстъпка при заплащане на данъка върху недвижимите имоти и на данъка върху превозните средства.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4217  Въпреки рестриктивните мерки в София имаше хора по градинките Въпреки рестриктивните мерки в София имаше хора по градинките  Легенда на американския футбол умря от ковид Легенда на американския футбол умря от ковид  Спад на новите случаи на COVID-19 в Румъния през последното денонощие Спад на новите случаи на COVID-19 в Румъния през последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР