В Китай бе регистриран първият смъртен случай от COVID-19 през

...
В Китай бе регистриран първият смъртен случай от COVID-19 през
Коментари Харесай

Първи смъртен случай от COVID-19 в Китай от осем месеца

В Китай бе регистриран първият смъртен случай от COVID-19 през последните осем месеца, предаде Франс прес.

Агенцията отбелязва, че в последно време страната се бори с нови огнища на епидемията, която до голяма степен бе овладяла на своя територия. Смъртният случай от COVID-19 е бил регистриран в североизточната китайска провинция Хъбей, съобщиха днес здравните власти. Голяма част от новите заразени в страната напоследък са откривани именно там.

Общият брой на починалите в Китай от причиняваното от новия коронавирус заболяване вече е 4635. Страната бе регистрирала за последно смъртен случай от COVID-19 през май миналата година.

Китайските здравни власти съобщиха още днес за 138 нови заразени с коронавируса през последното денонощие. Това е най-големият брой от март 2020 г., припомня БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18270  Богдан Кирилов: Водят се съвещания за приложимост на съветската ваксина Богдан Кирилов: Водят се съвещания за приложимост на съветската ваксина  Експерт предизвести кои хора да заобикалят имунизацията на Експерт предизвести кои хора да заобикалят имунизацията на " Модерна "  В Шумен регистрират все по-малко пациенти с COVID-19 в болница В Шумен регистрират все по-малко пациенти с COVID-19 в болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР