В „Игри на волята: България“ настъпи краят на един етап

...
В „Игри на волята: България“ настъпи краят на един етап
Коментари Харесай

Поли от Игри на волята напълня

В „ Игри на волята: България “ настъпи краят на един етап и започна изцяло нов. Едно от племената напълно изчезна от картата на най-екстремното риалити в българския телевизионен ефир, пише Флагман. Загубата в най-важната териториална битка за сезона се оказа пагубна за племето на Жълтите и то бе заличено завинаги, въпреки че водеше в класацията на игрите в третия сезон с 11 победи. Победата на Приключенците им донесе възможността първи да посочат играч от Жълтите, който да премине в тяхното племе, и това бе Борис.

Втори право на избор имаха Бойците, които се спряха на Андрей. Между Красима и Симеон Приключенците взеха професионалния борец в отбора си, а за Бойците остана капитанът Красима. Сълзите в очите на бившите Шампиони и силните емоции, които изпитаха, не останаха скрити за зрителите на NOVA.



Те обаче се вълнуват защо Поли продължава да наддава килограми, въпреки тежките битки за разлика от повечетно от останалите играчи. Феновете са разделени дали Красима или Морунов са най-отслабналите играчи, но са категорични, че стегнатите задни части на Паулина от влизането ѝ в предаването нямат нищо общо с външния вид, който показва в момента. Явно Поли хапва яко, докато има възможност и не се раздава на 100 процента в игрите, щом успя да сложи някое и друго килце по себе си.



Морунов и Стратимир се изправиха един срещу друг в тежка, дълга и многокомпонентна капитанска битка, която сравниха по трудност с номинационна. Точността и хвърлянето на брадва се оказаха слаби страни на капитана на Приключенците и дадоха превес на Морунов в едно от предизвикателствата в играта. Това се оказа и решаващо за изхода от битката и водачът на Бойците извоюва победата си с нестопяема преднина. Пожарникарят спази дадената дума пред племето си и избра премиството пред личната облага. Димо опита да изкуши Морунов с цели 200 гроша, които можеше да вземе за себе си, но той остана твърдо зад обещанието, което едновременно зарадва и учуди Бойците. Какво ще е предимството за Бойците в утрешната номинационна битка? Трудно ли ще е на бившите съотборници Красима, Андрей, Борис и Симеон да застанат един срещу друг на Арената? Ще успеят ли да се докажат пред новите си племена и да станат част от тях? Приключенци или Бойци ще грабнат победата в първата номинационна битка. Кой ще отиде на съвет и кой ще бъде първият номиниран след сливането? – всички отговори ще станат ясни утре вечер в новия епизод на „ Игри на волята: България “ от 21:00 часа по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР