В Държавната болница Д-р Стамен Илиев в Монтана срещу COVID-19

...
В Държавната болница Д-р Стамен Илиев в Монтана срещу COVID-19
Коментари Харесай

Ваксинират срещу COVID-19 45 лекари и медицински сестри в Монтана

В Държавната болница " Д-р Стамен Илиев " в Монтана срещу COVID-19 са ваксинирани 45 лекари и медицински сестри, съобщиха от ръководството на болницата.

В здравното заведение е разкрит специален кабинет със самостоятелен вход.

Ваксинацията е направена по предварително изготвен график, съобразен с желанието на медицинските специалисти да се ваксинират. На всеки имунизиран е издаден талон, който се регистрира в национална електронната система за имунизация срещу COVID-19. След 21 дни ваксинираните ще получат втора доза, която е осигурена, обявиха от болницата.

Желание да се ваксинират са изявили 176 от общо 449 лекари в област Монтана, съобщиха от РЗИ в града.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17589  НОЩ и Националния имунизационен щаб ще дадат брифинг по отношение на COVID-19 НОЩ и Националния имунизационен щаб ще дадат брифинг по отношение на COVID-19  Чешката полиция няма да управлява спазването на противоепидемичните ограничения в новогодишната нощ Чешката полиция няма да управлява спазването на противоепидемичните ограничения в новогодишната нощ  Швейцария се придържа към частична карантина, макар новите разновидности на COVID-19 Швейцария се придържа към частична карантина, макар новите разновидности на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР