В Гърция започна масовата ваксинация на населението срещу COVID-19, като

...
В Гърция започна масовата ваксинация на населението срещу COVID-19, като
Коментари Харесай

Почти 300 000 повече смъртни случаи в ЕС на годишна база заради COVID-19

В Гърция започна масовата ваксинация на населението срещу COVID-19, като предимството е за хората над 85-годишна възраст.

Турция е ваксинирала над 1 милион души в първата седмица на кампанията за имунизиране с китайския препарат на " Синовак ".

С почти 300 000 са скочили смъртните случаи в страните от Европейския съюз в периода март - октомври миналата година, когато пандемията се разпространи на континента, в сравнение със същия период на 2019-а, показват данни на Евростат, публикувани днес.

Междувременно, председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е подчерта: " Посланието е ясно - затварянето на границите в Европейския съюз заради пандемията е безсмислено. Това вреди на функционирането на вътрешния пазар и не е ефективно колкото целенасочените мерки. Затова се нуждаем от общ подход в тестването, проследяването на контакти, пътуванията и границите ".

Русия подаде документи за регистрация на ваксината си срещу коронавирус " Спутник V " в Европейския съюз. Очаква се тя да бъде оценена през февруари.

В Нидерландия от петък до 10 февруари ще бъде въведен вечерен час от 20.30 до 4.30, обяви премиерът Марк Рюте. Ще бъде наложена и забрана на полети от страни извън Шенгенското пространство.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18600  Изследват 798 учители и непедагогически личен състав от Шуменско за COVID-19 Изследват 798 учители и непедагогически личен състав от Шуменско за COVID-19  Русия изиска регистрация на имунизацията „ Спутник V “ в Европа Русия изиска регистрация на имунизацията „ Спутник V “ в Европа  Министърът на опазването на здравето за COVID-19: Войната не се печели с дебелоглав Министърът на опазването на здравето за COVID-19: Войната не се печели с дебелоглав
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР