В Германия беше регистриран най-резкият скок в броя на заразените

...
В Германия беше регистриран най-резкият скок в броя на заразените
Коментари Харесай

Германия регистрира най-големия скок на заразявания с коронавирус от началото на май

В Германия беше регистриран най-резкият скок в броя на заразените с новия коронавирус от началото на май, предадоха ДПА и Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11383
Държавният институт за инфекциозни заболявания " Роберт Кох " съобщи за нови 1226 заразени през последното денонощие, с което общият им брой става 218 519.

Пикът в епидемията в Германия беше достигнат в началото на април с над 6000 заразени за един ден.

Германия изрази съмнения за ефикасността на руската ваксина срещу коронавируса

За последния ден има и девет починали. Общият им брой вече е 9207 души. " Това несъмнено е тревожно ", каза здравният министър Йенс Шпан за радио Дойчландфунк. " В резултат на завръщащи се пътници и събирания на хора по разни поводи възникват по-малки и по-големи огнища на зараза в почти всичките ни провинции ", добави министърът и прикани германците да са " много, много предпазливи ".

Шпан отново призова сънародниците си да носят маски, да спазват дистанция и да не се събират на големи групи.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11383  Пекин смекчава изискванията за влизане на европейци в Китай Пекин смекчава изискванията за влизане на европейци в Китай  За пръв път от 11 години. Британия е в криза За пръв път от 11 години. Британия е в криза  Пет от огромните градове в Турция са с най-голям растеж на инфектирани с ковид Пет от огромните градове в Турция са с най-голям растеж на инфектирани с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР