В Брюксел от днес се въвежда задължение за носене на

...
В Брюксел от днес се въвежда задължение за носене на
Коментари Харесай

Брюксел: Маски навсякъде


В Брюксел от днес се въвежда задължение за носене на маска на всички обществени места, както и в закритите частни пространства, достъпни за посетители.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11378
Това предвижда решение на градската управа, оправдано с преминаването на прага от 50 новозаразени с COVID-19 на 100 000 жители на общината в последната седмица.

Ситуацията с COVID-19 в Испания се влошава

Новото задължение не се отнася за хора, които спортуват или които полагат тежък физически труд.

Мярката не засяга също децата до 12 години и хората с увреждане, което не позволява носенето на маска или на защитен екран.

В последната седмица броят на новозаразените в столицата е нараснал с една трета спрямо предходните седем дни, сочат данните. От началото на август в Брюксел са били открити над 660 болни, уточняват здравните власти.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11378  Проф. Витанов: Епидемията доста постепенно се свива

Проф. Витанов: Епидемията доста постепенно се свива  Ситуацията с COVID-19 в Испания се утежнява Ситуацията с COVID-19 в Испания се утежнява  Проф. Петров за COVID-19: Ще има голям брой ваксини, само че нито една няма да е изцяло ефикасна Проф. Петров за COVID-19: Ще има голям брой ваксини, само че нито една няма да е изцяло ефикасна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР