Българка си извоюва място на финала на ново танцувално риалити

...
Българка си извоюва място на финала на ново танцувално риалити
Коментари Харесай

Наше момиче скри шапката на германците, изкачи се до финала на Masters Of Dance

Българка си извоюва място на финала на ново танцувално риалити предаване в Германия. Шоуто носи името Masters Of Dance и в него ще видим младата Албена Даскалова, която е родом от Добрич.
Форматът се снима в студио в Кьолн, рекламната кампания за него тече в цялата страна, а първият от общо пет епизода ще бъде излъчен тази вечер по една от най-гледаните тв програми в Германия – Pro7, уточнява " Монитор ".


Подобно на други риалити състезания в това има четирима известни съдии, които си избират по шест танцьора всеки. След предварителния кастинг, избраните късметлии се подготвят в тренировъчен лагер, преди да отидат на голямата сцена. Там селектираните отбори се изправят в дуели и всеки път отпада някой, докато на финала не останат само три тима. Всеки отбор трябва да представи соло, дуо, трио, които могат да се сменят всяко предаване, както и групов танц, с които се състезават срещу другите отбори. Танцьорите имат всички стилове на разположение – хип-хоп, джаз, балет, латино, контемпорари и т. н.


Албена и партньорът й на сцената Винценц Дьорлиц са много горди от постижението си и дори имат своя страница с фенове в социалните мрежи.

Чаровната блондинка е на 23 години, а той е на 22. Заедно двамата покоряват сцената от 2016-а. Албена и Винценц се състезават за немския национален отбор. Те са част от Топ 6 в Германия, топ 70 в световната ранглиста от около 3000 двойки и могат да се похвалят с множество финали на национални и интернационални турнири.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР