Броят на заразените с новия коронавирус в Русия нарасна през

...
Броят на заразените с новия коронавирус в Русия нарасна през
Коментари Харесай

Над 221 хиляди са вече заразените с новия коронавирус в Русия

Броят на заразените с новия коронавирус в Русия нарасна през изтеклото денонощие с 11 656 и в момента те са общо 221 344 души във всички региони на федерацията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7700
Това съобщи днес националният оперативен щаб за борба с инфекцията, предаде ТАСС.

Оздравелите са общо 39 801, а 2009 души са починали.

Ръстът на нови случаи за денонощието е 5,6 на сто срещу 5,5 процента предишния ден. От новите случаи 5417 (46,5 на сто) протичат безсимптомно.

В Москва са регистрирани нови 6169 болни; заразените в руската столица са общо 115 909. Починалите за денонощие в цяла Русия са 94, от които 56 в Москва.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7700  Ананиев: Моловете ще бъдат отворени последни Ананиев: Моловете ще бъдат отворени последни  Йордан Цонев: Движение за права и свободи поддържа всичко, което е в интерес на хората и бизнеса Йордан Цонев: Движение за права и свободи поддържа всичко, което е в интерес на хората и бизнеса  НА ЖИВО: Правна комисия гледа на второ четене измененията в Закона за здравето НА ЖИВО: Правна комисия гледа на второ четене измененията в Закона за здравето
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР