Броят на жертвите на коронавируса в Испания за последното денонощие

...
Броят на жертвите на коронавируса в Испания за последното денонощие
Коментари Харесай

Жертвите на коронавируса в Испания за последното денонощие достигнаха 367, най-ниското равнище от един месец

Броят на жертвите на коронавируса в Испания за последното денонощие достигна 367, най-ниския за 24 часа от един месец, предаде Франс прес, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6190
Общият брой на жертвите от началото на епидемията е 22 524. Испания е на трето място сред тежко засегнатите страни в света и не е обявявала толкова малко жертвите от 22 март, когато бе съобщено за 394 нови смъртни случая.

Общо случаите на заразени в страната са 219 764. Тук са включени и хората, чиито тестове са показали, че са развили антитела срещу болестта. Когато обаче обявяват достигането на важен етап, властите се ръководят само от броя на случаите, потвърдени с тестове на полимеразната верижна реакция (202 990), отбелязва агенцията.

Испанското правителство се извини на децата, затворени вкъщи

" Днес е първият ден, когато можем да съобщим по-голям брой излекувани, отколкото нови случаи ", подчерта директорът на испанския кризисен щаб Фернандо Симон, който определи това като " добри новини, ако може така да се каже ".

Броят на излекуваните пациенти за последното денонощие е 3105, а на новозаразените - 2796, уточни Симон.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6190  Училищата в Полша остават затворени до 24 май Училищата в Полша остават затворени до 24 май  Как да се завърнем безвредно на работното място? Как да се завърнем безвредно на работното място?  Броят на инфектираните с ковид в Русия надвиши 68 000 души Броят на инфектираните с ковид в Русия надвиши 68 000 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР