Британският престолонаследник се чувства добреБританският престолонаследник принц Чарлз е излязъл

...
Британският престолонаследник се чувства добреБританският престолонаследник принц Чарлз е излязъл
Коментари Харесай

Принц Чарлз излезе от изолация

Британският престолонаследник се чувства добреБританският престолонаследник принц Чарлз е излязъл от самоизолацията, която си наложи, след като даде положителен тест за коронавируса, съобщи Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3233
Принцът на Уелс, който е на 71 години, се чувства добре, съобщи негов говорител. Престолонаследникът ще поднови срещите си и ще изпълнява програма от физически упражнения според предписанията. Той бе диагностициран като носител на коронавируса и последва правителствените указания, като се самоизолира за седем дни. Принц Чарлз имал леки симптоми на COVID-19.

Принц Чарлз е дал положителна проба за коронавирус

Съпругата му Камила, на 72 г., също се подложи на тест, който се оказа отрицателен, но и тя се самоизолира. Двамата са в Балморал, Шотландия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3233  Още детайлности по какъв начин да вземете помощ от страната Още детайлности по какъв начин да вземете помощ от страната  Гръцкият министър председател прикани министрите си да дарят половината си заплата за битка с COVID-19 Гръцкият министър председател прикани министрите си да дарят половината си заплата за битка с COVID-19  Наша сънародничка разкри по какъв начин се оправят Съединени американски щати с ковид Наша сънародничка разкри по какъв начин се оправят Съединени американски щати с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР