Британски блогър се самопокани в дома на 74-годишен фермер от

...
Британски блогър се самопокани в дома на 74-годишен фермер от
Коментари Харесай

Блогър проникна в изоставената къща на убиец и тръпки го побиха от видяното

Британски блогър се самопокани в дома на 74-годишен фермер от Норфолк, който през 1999 година е застрелял 16-годишен крадец с ловджийската си пушка. Съдейки по кадрите, направени в имота на Тони Мартин, в къщата и прилежащите към нея стопански постройки от много време не е стъпвал човешки крак.

През 2000 година Мартин е осъден на доживотен затвор, но благодарение на доброто си поведение излиза предсрочно и лежи само 3 години за непредумишлено убийство.



След като излиза от пандиза обаче,възрастният мъж не се връща във фермата си и до момента местонахождението му е неизвестно.

По думите на блогъра, изоставената ферма в Норфолк прилича на снимачната площадка на филма на ужасите „ Тексаско клане”. Освен всичко останало, навсякъде по пода се търкаляли кости на животни.



" Приличаше на гигантска паяжина. Толкова се изплаших... Повече кракът ми няма да стъпи на това място”, категоричен е създателят на YouTube-канала Abandoned World Explorer UK.

Освен зловещите находки, в страховитата къща той се натъкнал и на доста любопитни и ценни неща. В гаража например открил бял Range Rover първо поколение.



Според слуховете, след като излязъл от затвора, Тони Мартин известно време се скитал в района, нощувайки в колата си, а след това бил приютен от приятел. И до ден днешен не е ясно защо мъжът е решил да не се върне в дома си, който така отчаяно е защитавал.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР