Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви днес, че институционната криза в

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви днес, че институционната криза в
Коментари Харесай

Болсонаро изрази подкрепата си за Тръмп след щурмуването на Капитолия

Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви днес, че институционната криза в САЩ се дължи на липсата на доверие на американците по отношение на резултатите от президентските избори, предадоха БТА и Франс прес.

" Броят на бюлетините, подадени по пощата, се увеличи заради пандемията, има хора, които са гласували по три, по четири пъти ", заяви Болсонаро в разговор със симпатизанти, на излизане от президентския дворец в столицата Бразилия.

" Именно тази липса на доверие провокира проблемите, на които ставаме свидетели в настоящия момент ", обобщи бразилският лидер във връзка с вчерашното насилие във Вашингтон, съпътствало щурмуването на Капитолия от привърженици на американския президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Бразилският президент заяви днес, че страната му би имала проблеми, по-сериозни от тези в Съединените щати, ако продължи да използва системата за електронно гласуване на президентските избори догодина.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 57  Зукърбърг: Премахваме сметките на Тръмп за неопределен срок Зукърбърг: Премахваме сметките на Тръмп за неопределен срок  ФБР събира данни за нарушителите на публичния ред, щурмували Капитолия във Вашингтон ФБР събира данни за нарушителите на публичния ред, щурмували Капитолия във Вашингтон  Зеленски приветства одобряването на изборната победа на Байдън и осъди насилието в Капитолия Зеленски приветства одобряването на изборната победа на Байдън и осъди насилието в Капитолия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР