Бразилският президент Жаир Болсонаро е дал трети положителен тест за

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро е дал трети положителен тест за
Коментари Харесай

Третият тест на Жаир Болсонаро е положителен

Бразилският президент Жаир Болсонаро е дал трети положителен тест за коронавирус, предаде Си Ен Ен.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10676
Според данни на американската телевизия, въпреки положителните проби държавният глава на латиноамериканската страна през последните две седмици не е имал висока температура. Кръвното налагане и концентрацията на кислород в кръвта му също са били в рамките на нормата. Той е продължил да изпълнява служебните си задължения в своя резиденция в столицата Бразилия.

Болсонаро е обявил, че се е заразил на 7 юли. Оттогава той е дал две положителни проби. Президентът също е казал, че е приемал хидроксихлорохин.

Южноамериканската държава е на второ място по брой инфектирани и загинали от вследствие на заразата в света – 2 166 532 и 81 597. На първо са били САЩ, където тези показатели към този момента са били - 4 029 178 и 144 980.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10676  219 са жертвите на COVID-19 в Иран за денонощие 219 са жертвите на COVID-19 в Иран за денонощие  Конституционният съд на Австрия разгласи за противоконституционен полицейския час поради COVID-19 Конституционният съд на Австрия разгласи за противоконституционен полицейския час поради COVID-19  Кипър чака пет пъти по-малко туристи през август Кипър чака пет пъти по-малко туристи през август
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР