Бразилски върховен съдия разпореди правителството на Жаир Болсонаро да възобнови

...
Бразилски върховен съдия разпореди правителството на Жаир Болсонаро да възобнови
Коментари Харесай

Върховен съдия в Бразилия: Болсонаро да не крие данните за COVID-19 в страната!

Бразилски върховен съдия разпореди правителството на Жаир Болсонаро да възобнови оповестяването на данни за новия коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9094
Министерството на здравеопазването в събота спря огласяването на кумулативни данни за разпространението на COVID-19, което предизвика обвинения в цензура. Ведомството съобщи, че ще подава информация само за починалите и заразените през последното денонощие, предава бта.

Бразилия регистрира 32 091 нови случая на коронавирус и 1272 починали през последното денонощие

Критици обаче обвиниха правителството на крайнодесния президент в манипулация на данните. Сега Върховният съд разпореди министерството " напълно да възобнови " публикуването на данни за COVID-19 в интерес на общественото здраве.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9094  НА ЖИВО: Борисов: Повечето заболели от COVID-19 е поради клъстери НА ЖИВО: Борисов: Повечето заболели от COVID-19 е поради клъстери  Няма да има още веднъж полицейски час в Северна Македония, само че Министерство на вътрешните работи ще прави засилен надзор Няма да има още веднъж полицейски час в Северна Македония, само че Министерство на вътрешните работи ще прави засилен надзор  Проф. Кантарджиев разкри ще се удължи ли епидемиологичната конюнктура

Проф. Кантарджиев разкри ще се удължи ли епидемиологичната конюнктура
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР