Божана Кацарова е пътешественик и авантюрист, експериментатор по душа. Като

...
Божана Кацарова е пътешественик и авантюрист, експериментатор по душа. Като
Коментари Харесай

Палавата готвачка Божана разкри колко пари й е донесла славата

Божана Кацарова е пътешественик и авантюрист, експериментатор по душа. Като гореща вода за шоколад с щипка лют пипер.

„ Аз съм щастлив и доволен човек, който не се оплаква, не мрънка, пример за това как един човек в България сбъдва мечтите си. Тя обаче знае, че за да сбъдва мечтите си, трябва здраво бачкане”, споделя Божана пред Нова телевизия.

Тя е шеф готвач в ресторант край Каварна. За нея най-важен е екипът й. „ Не искам да влизам в сферата на заклетия професионален шеф. Аз държа да си остана момичето, което е извървяло самостоятелно пътя от това да бъдеш любител, за да можеш спокойно да седнеш на масата с големите шефове и да имаш разговор с тях, да влезеш спокойно в професионална кухня и да не се чувстваш все едно влизаш в подобно място за първи път и да знаеш колко струваш и какво можеш, въпреки че си го постигнал сам и нямаш зад гърба си 20 години професионален опит и много държа това да остане така”, заяви Божана Кацарова.

„ Много е приятно да си известен, но когато подпишеш този договор с Дявола, трябва да продължиш да се развиваш, защото хората очакват от теб да видят нещо ново”, призна щурата готвачка.

„ Богата съм толкова, че всички неща, за които съм мечтала преди 10 години, сега мога да ги направя”, разкри тя.

Шеф Кацарова призна, че е влюбена и й личи. „ В момента с Ники изживявам нещо много хубаво. В началото не исках да афиширам връзката ни. От година и половина сме заедно. Запознахме се по работа. Той е истински, умен. Ники е феноменален.
Имаме модерно съжителство. Живеем заедно с най-добрата ми приятелка.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР