Богомил Грозев се разведе с жена си Кристина Грозева за

...
Богомил Грозев се разведе с жена си Кристина Грозева за
Коментари Харесай

Богомил Грозев се разведе за 30 минути!

Богомил Грозев се разведе с жена си Кристина Грозева за 30 минути вчера, подписвайки споразумение. Така дъщерята на Антон Радичев ще може отново да приеме бащината си фамилия. Големият въпрос обаче е жилището на комика.

Антон Радичев е заложил апартамента си, за да изтегли зет му кредит. Междувременно Богомил решава да се разведе с Кристина и не желае да прехвърли на свое име ипотеката на апартамента. Това много притеснява комика, който се оказва, че в един момент може да остане без жилище, ако банката реши да погаси кредита чрез взимане на апартамента.
Разводът вчера дава възможност на журналиста да вземе на свое име кредита. Пред „ Телеграф “ Радичев се зарадва от развоя на нещата, но изказа едновременно съмнения и надежди за апартамента. Според писания в пресата, кредитът е 100 000 евро.
Според споразумението Грозев е приел да поеме разноските по делото и адвокатите, макар че му се искало с жена му да си поделят разходите. Обещал е, че ще плаща издръжка на двете им деца, които имат с Кристина, едно от които е от първия брак на Кристина, но той го е гледал от 5-годишно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР