Близо 50 нови случая на заразяване с коронавируса са били

...
Близо 50 нови случая на заразяване с коронавируса са били
Коментари Харесай

Близо 50 нови заразени с коронавирус в Южна Корея

Близо 50 нови случая на заразяване с коронавируса са били регистрирани в Южна Корея през последното денонощие, предаде ТАСС, като се позова на властите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8827
Центърът за контрол и превенция на заболяванията към министерството на здравеопазването съобщи днес за 49 потвърдени заразени. 48 от случаите са на местно предаване на вируса.

Броят на заразените с COVID-19 в Южна Корея пак започна да се увеличава

Общият брой на потвърдените заразени в Южна Корея е достигнал 11 590. Вчера южнокорейските власти съобщиха за 38 нови случая, припомня ТАСС.

Един човек е починал от коронавируса в Южна Корея през последното денонощие. С това общият брой на смъртните случаи в страната е достигнал 273.

21 болни са оздравели. Възстановилите се вече са 10 467.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8827  Рекорден брой умряли от ковид в Бразилия за едно денонощие Рекорден брой умряли от ковид в Бразилия за едно денонощие  Акад. Петрунов: Изграждането на групов имунитет става мъчно Акад. Петрунов: Изграждането на групов имунитет става мъчно  Починалите от ковид в Колумбия към този момент са над 1000 Починалите от ковид в Колумбия към този момент са над 1000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР