Благодарение на ваксините и антибиотиците днес не умират деца в

...
Благодарение на ваксините и антибиотиците днес не умират деца в
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Няма никакво значение какво пише на хладилника, който ще ми достави ваксината

Благодарение на ваксините и антибиотиците днес не умират деца в почти всяко семейство. Само заради ваксините и антибиотиците средната продължителност на живота е над 40 - 50 години. Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

" Откритията на Дженър, Пастьор, Кох и Флеминг са най - великите човешки открития в историята. Готова съм да се ваксинирам още утре и няма никакво значение какво пише на хладилника, който ще ми достави ваксината. Всичко друго е елементарен хейт ", пише Атанасова.

Благодарение на ваксините и антибиотиците днес не умират деца в почти всяко семейство. Само заради ваксините и...
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17380  Първи коментар от компанията притежател на буса за кренвирши, с който превозиха ваксини Първи коментар от компанията притежател на буса за кренвирши, с който превозиха ваксини  Фон дер Лайен: Началото на имунизацията против ковид е миг на единение Фон дер Лайен: Началото на имунизацията против ковид е миг на единение  Япония не разрешава влизането в страната до края на януари Япония не разрешава влизането в страната до края на януари
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР