Битуват стереотипи за богатите хора – паркове с луксозни автомобили,

...
Битуват стереотипи за богатите хора – паркове с луксозни автомобили,
Коментари Харесай

9 странни навика на успешните и популярни хора

Битуват стереотипи за богатите хора – паркове с луксозни автомобили, купони на вили, яхти и частни самолети. Те обаче вече не удивляват никого, пише profit.bg.

За сметка на това винаги актуални са навиците на богаташите – те често са странни и указват техния особен статус и финансово положение.

Тим Кук

Главният изпълнителен директор на Apple е известен с това, че води здравословен начин на живот, спортува и прекарва минимум време в социалните мрежи. Най-необичайният му навик е да става в 3:45 суринта.

Преди да отиде в офиса, шефът на Apple проверява пощата си и пише писма до своите подчинени. След това спортува.

Марк Закърбърг

Милионите в банката и известността не повлияха на навиците на основателя на Фейсбук. Той има дом на Хаваите и личен самолет, но на работа отива с Volkswagen Golf и Honda Fit.

Най-странният му навик? Винаги носи една и съща дреха. Гардеробът му се състои основно от еднакви дънки и блузи.

Джак Ма

Основателят на Alibaba е най-богатият човек в Китай. Неговото финансово състояние му позволява да яде за закуска, обед и вечеря най-качествените деликатеси. Но той предпочита спагети за бързо приготвяне. Именно това ястие хапва на обяд вече 20 години поред.

Уорън Бъфет

Прочутият американски бизнесмен прекарва шест часа дневно в четене на вестници и отчетите на своите компании. Бъфет чете от малък: когато започва да печели пари, ежедневно прочита по 600-1000 страници.

Ричард Брансън

Основателят на Virgin Group е известен със своята демократичност, страст към пътешествията и ненавист към деловите костюми. Той обожава да кара кайт и сърф, да играе тенис и влага по четири часа от деня си във физически дейности.
Сергей Брин
Съоснователят на Гугъл, макар и да не е сред най-богатите в света, продължава да купува храни и вещи от магазини, предлагащи стоки на ниска цена. По думите на Брин, родителите му още в детските му години са го научили да бъде щастлив и без да разполага със скъпи вещи.

Опра Уинфри

Медиамагнатът и първата тъмнокожа жена-милиардер е дисциплиниран човек. Признава, че почти 40 години е била зависима от картофения чипс.

В един момент решава да вземе под контрол „ връзката си с картофите “ и избира друг странен навик – отваря няколко пакетчета чипс, изяжда 10 парченца и след това затваря пакетчетата. Така контролира апетита си, тренирайки силата на волята си.
Джеф Безос
Основателят и шеф на Amazon през юли 2018 г. бе признат за най-богатия човек в историята. Бизнесменът като млад е обичал да изобретява разни безполезни неща. В момента няма време за това, но заделя средства, за да финансира чужди идеи, които мнозина определят като безумни.

Бил Гейтс

Основателят на Microsoft преди време беше най-богатият човек на планетата. Той се придържа към здравословния начин на хранене. Не може да живее обаче без диетичната кока-кола.

Преди няколко години милиардерът призна, че на работното си място изпива 3-4 кенчето от тази напитка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР