Бившият депутат от БСП Димитър Горов лично е прозвънил собствениците

...
Бившият депутат от БСП Димитър Горов лично е прозвънил собствениците
Коментари Харесай

БСП търси големите превозвачески фирми в Ловешко за участие в протестите

Бившият депутат от БСП Димитър Горов лично е прозвънил собствениците на големите превозвачески фирми в Ловешко за включване в протестите в неделя. Той се е обадил по телефона, като направо е заявил „ правим тук малко организация за неделя, ще се включите ли “. Колко са приели и колко са отказали ще стане ясно в следващите дни, но информацията ни доказва категорично – БСП участва активно в организацията на протестите в страната, в това число и в Ловешко.

Димитър Горов е активист на БСП в област Ловеч, през годините заемал различни позиции в партийната йерархия, два мандата народен представител. Името му е известно в региона не с това, което е направил за града и избирателния си район, а с това, че преди години го хванаха да шофира пиян, за което получи и „ Златен скункс “. На последните парламентарни избори Горов отпадна, като не можа да събере нужните му преференции, за да влезе отново в парламента. Негова съпруга е ПР-ката на БСП Жанет Пашалиева.

В момента в града на люляците се говори, че Горов отново бил избран за шеф на предизборния щаб на червените и възнамерявал отново да влезе в битката за властта, като за целта разчитал на жена си да убеди Корнелия Нинова в качествата му. Очаква се Горов да се включи и в местния вот догодина не просто като организатор на предизборната кампания на БСП в Ловешко, а направо като кандидат за кметския пост в областния център. Запознати с партийните интриги припомнят, че Горов не веднъж е заявявал през годините, че неговите мераци са именно за кметския стол.

47-годишният икономист Димитър Горов нашумя в публичното пространство през последните 2-3 години и с това, че след като се сбогува с парламента, стана животновъд, като пое да гледа добитъка на друг известен по този край БСП активист - милионерът Евгени Узунов, в троянското село Ломец. Очевидно това не му се е отдало много доходоносно, защото в близките села около Ловеч са пропищели и от друг негов бизнес – дърводобива, съчетан между малък процент законен с „ прочистване на общински пасища “ и огромен процент незаконна сеч.

В интервю за известен вестник той казва: " Знам, че звучи много смешно " депутатът, който стана овчар ", но ако искаш да знаеш защо се захванах с това занимание - то е перспективно, честно и трудно някой може те обвини, че правиш далавера ", казва Димитър Горов. Ловчалии обаче са категорични, че далаверата е истинската природа на Димитър Горов и той не се е отказал и никога няма да се откаже от нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР