Бившата участничка в руското риалити „Дом 2” показа гола снимка

...
Бившата участничка в руското риалити „Дом 2” показа гола снимка
Коментари Харесай

Секси участничка в риалити показа гола СНИМКА на Джон Сноу и хвърли голяма бомба

Бившата участничка в руското риалити „ Дом 2” показа гола снимка на актьора от хитовия сериал „ Игра на тронове” Кит Харингтън и разказа пикантни подробности от бурната им нощ в Люксембург. Олга Власова твърди, че между нея и британеца веднага прехвръкнали искри, двамата решили да не губят време и се отправили към най-близкия хотел.

Звездата от „ Игра на тронове” обаче не се представил много добре в леглото и поразочаровал палавата рускиня. " Беше ми много приятно да си общувам с изпълнителя на ролята на Джон Сноу. Много бързо си допаднахме и нещата стигнаха до леглото. Истината е, че той ме разочарова в интимен план. Не обичам, когато мъжът е висок колкото мен”, споделя Олга.

Като доказателство на думите си горещата брюнетка показа снимка, на която чисто гол мъж, който много прилича на Харингтън, лежи на легло.



Олга добавя, че и до днес поддържа връзка с британския актьор, но между тях вече няма нищо. „ Във въображението ми Кит беше герой любовник, но в действителност нещата се оказаха малко по-различни. Ние продължаваме да общуваме, но сексуалното привличане вече го няма.

От думите й не става ясно кога се е разиграла случката. Съвсем наскоро Харингтън се ожени за своята колежка от сериала Роуз Лесли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР