Бебе на шестмесечна възраст бе изписано от МБАЛ-Шумен, след като

...
Бебе на шестмесечна възраст бе изписано от МБАЛ-Шумен, след като
Коментари Харесай

Изписаха шестмесечно бебе след лечение на коронавирус в Шуменската болница

Бебе на шестмесечна възраст бе изписано от МБАЛ-Шумен, след като в продължение на 10 дни е лекувано от бронхопневмония и доказан коронавирус, съобщиха от лечебното заведение.

" За цялата седмица от 11 до 17 януари, включително, са приети 47 пациенти, изписаните са 85. За 7-те дни са починали 7 пациенти, което е значителен спад, в сравнение с други седмици, когато сме отчитали по 26 починали ", каза д-р Йорданка Маринова, ръководител " Медицинска дейност " в МБАЛ Шумен.

Броят на настанените в ковид отделенията на болницата е 116. От тях 87 са с потвърден коронавирус, а другите 29 очакват резултат от PCR тест. В ОАИЛ са петима пациенти, от които четирима са интубирани.

Общо за област Шумен случаите на регистрирани в Единната информационна система положителни за COVID-19 достигнаха 4530 души. По последни данни излекуваните са 3873, на домашно лечение са 312, карантинираните са 402. Общият брой на ваксинираните в област Шумен е 387 лица.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18448  Проф. Ангелов: Не ме интересуват хотелиерите и ресторантьорите, а здравето на българските жители Проф. Ангелов: Не ме интересуват хотелиерите и ресторантьорите, а здравето на българските жители  Проф. Ангелов се реимунизира против COVID-19 и съобщи: Няма никаква болежка!

Проф. Ангелов се реимунизира против COVID-19 и съобщи: Няма никаква болежка!  Разхлабват ограниченията в Турция при избран брой имунизирани против COVID-19 Разхлабват ограниченията в Турция при избран брой имунизирани против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР