Баща ми си отиде омерзен. Сигурно защото у нас няма

...
Баща ми си отиде омерзен. Сигурно защото у нас няма
Коментари Харесай

Албена Колева: Баща ми си отиде омерзен

" Баща ми си отиде омерзен. Сигурно защото у нас няма приемственост - все някой избутва предишния, идва на негово място, после друг на свой ред избутва него - силово, неколегиално. Особено в ония години беше така. Самата аз бях уволнявана много пъти по абсолютно личностни причини, просто някой не ме харесва и толкоз. "

Това споделя Албена Колева, дъщеря на Тодор Колев, която става на 55 години и върви по неговите стъпки в комедийния жанр. " Що е то мечка, за каквато съм женен ", написа преди дни съпругът на Албена - драматургът Венцислав Кулев, с шеговит статус в нета. В него той обясни за вечните ѝ пътувания и липсата на време за семейството. " Но т.нар. мечки са сред най-добре работещите ни артисти, затова са и най-търсени и трябва да съм благодарен за това ", пише Кулев.

" Обожавам този човек. Той също е завършил ВИТИЗ, бил е актьор, чак след това прописа, и е наясно с професията. Отдавна е свикнал да ме няма, но не може да заспи, докато не се прибера след гастрол, притеснява се за мен. И това ме крепи, защото е много важно да знаеш, че някой те чака вкъщи ", хвали се с мъжа до себе си Албена.
`Албена

В реалността Албена не понася нахалните хора, ненавижда такъв тип поведение и последното, на което би учила дъщеря си Теодора, която също е актриса и хората я познават от " Откраднат живот ", е да си отваря път с лакти. " Вече живеем в съседство. След като Теди забременя, с британския ѝ съпруг Джоузеф решиха да се преместят от Лондон в София. Той е художник и дизайнер, може да работи онлайн за рекламните кампании на фирми от цял свят ", казва Колева. Така и тя е по-спокойна, защото може да помага в грижите за малката Джейна. Иначе Албена се радва и че Теди отново иска да се върне към кариерата си, но тук, у нас. " Тя и извън България искаше да работи професията си, беше си намерила и агент, но се отказа. Все пак животът е пред нея ", усмихва се Колева, която не спира да играе и влиза от роля в роля, пише " България днес ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР