Бахрейн стана вчера втората страна, одобрила спешно използването на ваксината

...
Бахрейн стана вчера втората страна, одобрила спешно използването на ваксината
Коментари Харесай

Бахрейн стана втората страна в света, одобрила ваксината на Pfizer

Бахрейн стана вчера втората страна, одобрила спешно използването на ваксината срещу COVID-19 на компаниите Пфайзер (Pfizer) и Бионтех (BioNTech), предаде Франс прес.

В сряда Великобритания първа даде зелена.

Бахрейнските здравни власти не представиха график за масово ваксиниране на населението в малкото островно кралство в Персийския залив.

В страната с около 1,5 милиона жители до момента са регистрирани над 87 хиляди случая на коронавирус. 341 човека са починали. Миналия месец бахрейнските власти одобриха ваксинирането на медицинския персонал в кралството с продукта на китайската компания Синофарм (Sinopharm), отбелязва БТА.

Повече от 65 милиона души се заразиха с новия коронавирус, който се появи в Китай в края на миналата година. Над един милион и половина от тях починаха.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16273  Естонският министър председател пропуща срещата на върха на Европейски Съюз поради карантина Естонският министър председател пропуща срещата на върха на Европейски Съюз поради карантина  Италианците подготвени да се лишат от персоналната си независимост в името на общото здраве Италианците подготвени да се лишат от персоналната си независимост в името на общото здраве  Рекорден брой инфектирани с COVID-19 и умряли в Съединени американски щати Рекорден брой инфектирани с COVID-19 и умряли в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР