БСП видяха сигнали за промяна на решението и решиха да

...
БСП видяха сигнали за промяна на решението и решиха да
Коментари Харесай

Искрен Веселинов усмя БСП: Защо ги правят тези дребни циркаджийски номера?

БСП видяха сигнали за промяна на решението и решиха да извлекат политически дивидент от това. Това заяви Искрен Веселинов от ВМРО във връзка с последните скандали около гласуването на изборните промени в парламента в предаването " Плюс минус ".

" Честно казано не се изненадах от тази стъпка на ГЕРБ. Знаех, че скоро ГЕРБ ще преосмислят решението си, защото за хората е важен всеки един символ на демократичност ", каза той.

" На няколко месеца БСП решава да ексалира напрежението, излиза от парламента и уж се вижда с гражданите, като праща два или 5 депутата. Това не е средство, което е контруктивно. Когато си извън дебата, няма как да спечелят избирателите ", добави Веселинов.

Той бе помолен да коментира разногласията с Валери Симеонов: " Когато не се търси диалог не е добре. ВМРО сме за запазване на единството на коалиция Обединени патриоти. Важно е да показваме, че има нещо, което ни събира. Предизвикателството за нас, като патриоти, е да разширяваме броя на хората, които ни симпатизират, не да си търсим кал под ноктите ", заяви Веселинов.

" По отношение на преференциите, ние от ВМРО бяхме на мнение, че трябва да останат. От ГЕРБ, НФСБ и ДПС обаче бяха на друго мнение. Ние пророкувахме, че рано или късно ГЕРБ ще дойдат на нашия начин на мислене и това се случи ", каза патриотът.

" БСП трябва ясно да заяви защо прави дребни циркаджийски номера, за да привлича вниамение. Имаха достойна и последователна позиция, вместо да са доволни от промяната на курса, те искат да са навън на всяка цена. Генерален мотив в крайна сметка за решението им липсва ", каза Веселинов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР