Американското космическо ведомство разработи огърлица срещу новия коронавирус,която предупреждава притежателите

...
Американското космическо ведомство разработи огърлица срещу новия коронавирус,която предупреждава притежателите
Коментари Харесай

НАСА разработи антикоронавирусна огърлица

Американското космическо ведомство разработи огърлица срещу новия коронавирус,която предупреждава притежателите й, когато понечат да докоснат с ръце лицето си, съобщава в. " Дейли мейл ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9906
Приборът е оборудван с инфрачервен датчик, който засича движението на дланите, когато се доближат прекалено много до лицето. Тогава се задейства вибриращо устройство в огърлицата. По такъв начин разработчиците се опитват да пресекат пътя на попадане на новия коронавирус в организма чрез очите, носа и устата на потребителя.

От НАСА уточниха, че новият артикул не трябва да се използва като заместител на маските за лице и на другите средства за индивидуална защита от COVID-19, а да бъде прибавен към тях.

Украшенията се печатат на триизмерен принтер и ще бъдат достъпни в различни разцветки, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9906  Има излекувани от COVID-19 във Видин Има излекувани от COVID-19 във Видин  Нови 388 случая на ковид в Румъния и 17 умряли за денонощието Нови 388 случая на ковид в Румъния и 17 умряли за денонощието  22 проби са взети на контактни лица на Григор Димитров 22 проби са взети на контактни лица на Григор Димитров
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР