Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е развалил отношенията си с лидера на Китай

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е казал, че е развалил отношенията си с китайския лидер Син Цзинпин, това предаде РИА Новости.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11361
Държавният глава на САЩ е казал, че преди началото на световната коронавирусна пандемия той е имал добри отношения с колегата си от азиатската държава. След избухването на заразата обаче отношенията между двамата държавници са се влошили.

" Аз отдавана не съм си говорил със Си Цзинпин ", е посочил още Тръмп.

Базираната в Русия медия е припомнила, че американският държавен глава нееднократно е обвинявал Китайската народна република и нейното ръководство за разпространението на COVID-19 по света.

Пекин е отричал твърденията на президента на САЩ категорично.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11361  СЗО за съветската СЗО за съветската " Спутник В ": Одобряването на ваксина минава през строги процедури  Родриго Дутерте: Сигурен съм, че съветската ваксина ще бъде потребна за човечеството Родриго Дутерте: Сигурен съм, че съветската ваксина ще бъде потребна за човечеството  Два нови случая на COVID-19 в Кюстендилско, умряла е 78-годишна жена Два нови случая на COVID-19 в Кюстендилско, умряла е 78-годишна жена
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР