Аманда Тиг твърдеше, че е открила сродната си душа в

...
Аманда Тиг твърдеше, че е открила сродната си душа в
Коментари Харесай

Британката, която се омъжи за 300-годишен призрак на пират, се развежда

Аманда Тиг твърдеше, че е открила сродната си душа в лицето на духа на 300-годишния пират от Хаити - Джак. Припомняме, че булката нае катер, а след това отплава в международните води близо до Ирландия, за да вдигне там венчавката с пришълеца от ония свят. Петте й деца от предишния й брак я подкрепиха в решението й.



Но сега Тиг разкрива, че с брака й е свършено.

" Е, чувствам, че е време да споделя с всички, че с брака ми е свършено ", споделя Аманда чрез социалните мрежи.
" Ще обясня всички своевременно. Засега обаче всичко, което искам да кажа, е да бъдете много внимателни когато се занимавате с духове. Не трябва да се забърквате с такива неща ", пише още Тиг.
Аферата на Аманда и отдавна починалия пират започва през 2014 година. Тогава тя е усетила енергията му в леглото си и поискала да направи контакт с духа. В един момент осъзнала, че може да разговаря с него.





Тя твърди, че той е бил неотлъчно до нея. Гледали телевизия вкъщи, возил се в колата й и така постепенно двамата се опознали. Аманда разказва, че не след дълго започнала да изпитва силна любов към духа на Джек.

" Колкото повече го опознавах, толкова повече започвах да го харесвам. Един ден просто ми каза, че сме заедно, но аз никога преди това не бях имала отношения с нещо различно от човешко същество. Направих проучване и разбрах, че има доста хора в " духовни " връзки ", разказва още Аманда.

Аманда има 5 деца от предишния си брак, но твърди, че никога не е изпитвала толкова силна връзка, колкото тази с Джак.
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР