Ако удълженият Rolls-Royce Cullinan за който ви разказахме през септември

...
Ако удълженият Rolls-Royce Cullinan за който ви разказахме през септември
Коментари Харесай

Rolls-Royce-ът на който дори британската кралица би завидяла

Ако удълженият Rolls-Royce Cullinan за който ви разказахме през септември ви се е сторил прекалено стандартен, то на пазара се появи ново предложение на базата на същия всъдеход, но с близо 60см по-дълго межудосие. Този път произведението е дело на специалистите от Klassen, които са добре познати с подобни проекти в областта.
`Rolls-Royce-ът

Между двете врати на всъдехода е добавено допълнително парче метал, а цялата облицовка на колата е заменена с бронировка от клас VR8, която издържа на стрелба с AK-47 на разстояние от 10 метра. Цялото шаси е подсилено, за да издържи на увеличеното тегло от почти 5 тона, а специални гуми позволяват изминаването на до 80км със спукана гума.
`Rolls-Royce-ът

Задната част на интериора е отделена от шофьора с преграда, а система за снабдяване с кислород може да осигури чист въздух в колата при нужда. Разбира се различни конфигурации на интериора, както и желания на клиента за материалите и цветовете могат да бъдат уважени от Klassen. Въпреки нарасналото близо два пъти тегло, двигателят остава същия 6.75-литров V12 с 571 конски сили, който работи и при стандартния модел.
`Rolls-Royce-ът

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР