Ако Бил Гейтс е президент на САЩ в момента, негов

...
Ако Бил Гейтс е президент на САЩ в момента, негов
Коментари Харесай

Бил Гейтс разкри какво би предприел срещу COVID-19, ако беше президент на САЩ

Ако Бил Гейтс е президент на САЩ в момента, негов приоритет би бил хората в страната да са в изолация, за да се изправи кривата на пандемията от смъртоносния вирус COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3088
Ясното послание би било, че нямаме избор в случая с изолацията и трябва да сме наясно, че това ще продължи дълго време. В случая с Китай беше около шест седмици, така че трябва да се подготвим за това много добре, заявява милиардерът и съосоновател на " Майкрософт ", цитиран от Си Ен Би Си.

Доналд Тръмп се отказа от идеята да затваря Ню Йорк

Според Гейтс, ако на национално ниво се справиш добре с изолацията, това ще даде резултат и след около 20 дни случите на новозаразените с коронавируса ще намалеят. Това ще е знак, че си на прав път, отбелязва той.

Ако беше президент на САЩ, Гейтс би се обърнал към американците с думите: " Няма да е лесно. Трябва да сме наясно с това ", поясни милиардерът.

В момента в САЩ 179 млн. души са призовани да останат по домовете си. Според учените от Института " Джон Хопкинс " тенденцията е към нарастване на случаите на заразени с COVID-19.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3088  Бургаски лекари: Кураж, разум и си стойте у дома Бургаски лекари: Кураж, разум и си стойте у дома  Как се изследват пробите за ковид? Как се изследват пробите за ковид?  Архимандрит Никанор: С религия човек може да преодолее всичко Архимандрит Никанор: С религия човек може да преодолее всичко
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР