А1спечели първото място в категория „Телекомуникационни и комунални услуги” на

...
А1спечели първото място в категория „Телекомуникационни и комунални услуги” на
Коментари Харесай

A1 с първа награда от конкурса „ИТ проект на годината”

А1спечели първото място в категория „ Телекомуникационни и комунални услуги” на престижните награди „ ИТ проект на годината”, организирани от ICT Media и Computerworld България. Телекомът бе отличен за своята платформаA1 Security Cloud, която обединява набор от услуги в цялостно решение за информационна сигурност на бизнеса.

Наградата бе връчена на Михаил Семерджиев, старши мениджър „ Фиксирани услуги” в направление „ Маркетинг”, от Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

„ Тази награда е много ценна за нас, тъй като отличава усилията на А1 в изключително важна област от бизнеса ни – ICT решенията за корпоративни клиенти. A1 Security Cloud е само една от всички комплексни услуги в областта на телекомуникациите, информационните технологии, бизнес приложенията и системната интеграция, които предлагаме. Стратегията ни е да се наложим като предпочитан ICT партньор на бизнеса в България и с всички реализирани до момента проекти смея да твърдя, че успяваме”, сподели Михаил Семерджиев на церемонията по награждаването.

Създаването на платформата е продиктувано от постоянно нарастващия обем от данни, риска от кражба и случайно разкриване на чувствителна информация, увеличаването на преносимостта на данните, мобилността на служителите и санкциите за неспазване на строгите правила за защита на данните.

Целта на A1 Security Cloud е да предложи сигурна дигитална среда, която ще позволи на компаниите у нас да се съсредоточат изцяло върху своето бизнес развитие, без да губят излишно време и усилие за справяне с кибератаки, съхранение на данни и преносимост на информация.

Използвайки A1 Security Cloud услуги бизнесът в България може да разчита на високотехнологично решение, предоставено на принципа „ като услуга” с месечни плащания без необходимост от значителна инвестиция в инфраструктура и софтуерни лицензи. За първи път в България се предлагат софтуерните продукти на реномирани в бранша компании, като McAfee и Forcepoint, чрез облачно базирана инфраструктура, инсталирана в професионален център за данни на А1 България.

Конкурсът „ ИТ проект на годината” се провежда за петнадесета поредна година от ICT Media и Computerworld България. Целите на инициативата са да открои най-значимите ИТ проекти през изминалите 12 месеца, да популяризира опита на българските организации в изграждането на информационни решения и да предостави информация за мащабите на използване на ИТ у нас.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР