102 килограма свали за една година певецът Росен Янчев от

...
102 килограма свали за една година певецът Росен Янчев от
Коментари Харесай

102 килограма отслабна Росен за година!

102 кг смъкна за една година артистът Росен Янчев от Дупница. 

Той стига до страшните 208 кг, откакто изпада в страшна меланхолия. В началото на новата година татко му Йордан получава солиден инфаркт точно на именния си ден и си отива този свят. Росен не може да превъзмогне нещастието и стартира да се храни повече от нормално,  развива инсулинова устойчивост (състояние при което клетките на разпознават добре инсулина), изпада в тежка меланхолия и получава паник офанзиви.

„ Когато накарах майка ми да ми обуе  чорапите и обувките, с цел да отида на работа, осъзнах че съм блъснал дъното. Казах си – край! Всичко в този миг завършва и аз стартирам отначало. Ако би трябвало ще падна 100 пъти, само че отново ще се изправя “ споделя прочувствено пред „ България Днес “ музикантът.

Така Росен взима тежкото решение да замине за Турция и там да се подложи на оперативно премахване на 80% от стомаха. След интервенцията музикантът стартира специфичен хранителен режим. В началото е извънредно мъчно, защото методът на хранене е радикално друг от досегашния. Първите дни седмици Росен приема единствено течна храна. Макар че е привикнал да си угаждат до този миг, борбеното момче стиска зъби и съблюдава предписанията. Две седмици по-късно стартира да се зарежда. В този миг стомахът му стартира да пораства отначало и на Росен му е неразрешено да смесва храната и напитките, с цел да не си докара  усложнения. Разходките, диалозите с околните му му дават кураж да продължи напред. Така година по-късно напъните му се отблагодаряват. Той е свалил половината от тежестта си и през днешния ден се храни като всички останали хора, само че в дребни количества. До края на живота ще приема витамини и минерали, с цел да не се върнат като бумеранг килограмите от предишното.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР