100-годишният ветеран от британската армия Том Мур е приет в

...
100-годишният ветеран от британската армия Том Мур е приет в
Коментари Харесай

100-годишният ветеран Том Мур е с COVID-19

100-годишният ветеран от британската армия Том Мур е приет в болница с коронавирус, съобщава Скай Нюз, цитирана от Нова телевизия.

Миналата седмица той е дал положителна проба и днес е бил откаран в лечебно заведение заради проблеми с дишането. Това става ясно от публикация в официалния му профил в Туитър. Към момента той не е приет в реанимация.

— Captain Tom Moore (@captaintommoore)
Припомняме, че Том Мур официално получи рицарско звание от кралица Елизабет Втора. Столетникът стана известен в разгара на епидемията от коронавирус, като започна благотворителна кампания и събра над 33 милиона британски лири за здравните работници на Острова.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19133  Първи случай на южноафриканска разновидност на ковид в Гърция Първи случай на южноафриканска разновидност на ковид в Гърция  Гърция ваксинирала 270 000 души през януари Гърция ваксинирала 270 000 души през януари  Зам.-директорът на ЕМА: Все още не знаем какъв брой време сме предпазени след Коронавирус имунизация Зам.-директорът на ЕМА: Все още не знаем какъв брой време сме предпазени след Коронавирус имунизация
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР