10 -тото издание на традиционния кулинарен конкурс на майонеза Краси

...
10 -тото издание на традиционния кулинарен конкурс на майонеза Краси
Коментари Харесай

Битка се развихри между мастери и мастершефове за майонеза "Краси"

10 -тото издание на обичайния кулинарен конкурс на майонеза „ Краси ” събра на едно място всички спечелили през годините, видя кореспондент на БЛИЦ. Техните предписания, приготвени от последния Мастър началник на България-Божана Кацарова, се състезаваха в кулинарната борба на най-хубавите.

Мастити кулинари имаха тежката задача да изберат една рецепта, чийто създател получава за премия отмора за двама до Балеарските острови и по-точно до остров Менорка, където в основният град Майон е основан божественият сос, прочут през днешния ден като майонеза. Най-мултифункционалният готвач в България –реалити звезда и тв и радио водещ –Лео Бианки, кулинарният специалист от международна големина -Георги Бойковски и Даниела Авджиева-мениджър на Фабрика за майонеза „ Краси”, бяха строгото и заслужено жури в кулинарната конкуренция, те отсъдиха огромната премия да отиде при Весела Стоицев за Парфе от тиквен мус и „ Краси”.

Повече от 150 000 предписания бяха получени за 10 те години на Конкурса, измежду тях са предписания за салати, супи, самун и питки, съществени ястия, торти, баници, сладки и соленки.

Багодарим на всички почитатели, които настойчиво и лоялно през всичките тези години изпращаха вкусни предписания и ни изненадваха с нестихващо въображение.

За тези 10 години правилните почитатели на „ Краси” бяха наградени с над 500 награди измежду които електоуреди, таблети, фотоапарати, смарт уоч, екскурзии в Египет, почивки за двама в Италия, Турция, Египет, спа уикенди и кухненски комплекти.

Всички посетители на кулинарната конкуренция се забавляваха със специфичното присъединяване на Божана Кацарова, която с изключение на, че сготви рецептите-финалисти, реферираше в игра, в която трябваше посетители на събитието да разпознаят съставките на случайно ядене.

За положителното въодушевление на всички присъстващи се погрижи Сара Сюзет Намба, филипинката впечатлила музикалните корифеи с присъединяване си в „ Гласът на България”.

Фабрика за майонеза „ Краси” към този момент повече от 20 години е водач на пазара у нас.

Редица награди съпътстват сполучливото бизнес развиване на известната марка.

Глобалната организация на Superbrands удостои с оценката си „ Краси” като изключителна комерсиална марка, която се откроява и господства над всички останали. Майонеза „ Краси” към този момент 3 години поред е „ ЛЮБИМА МАРКА” на българския консуматор.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР