10 мъже са задържани при едноседмична специализирана полицейска операция в

...
10 мъже са задържани при едноседмична специализирана полицейска операция в
Коментари Харесай

Задържаха 10 в Бургас, разпространявали дрога до учебни заведения |

10 мъже са арестувани при едноседмична профилирана полицейска интервенция в Бургас и региона за владеене и разпространяване на опиати в регионите към образователните заведения. Сред тях са украински жител и 17 годишно момиче.

Образувани са седем бързи производства и четири преписки. Повдигнати са обвинявания от Районна прокуратура в града, оповестиха от МВР-Бургас. Сред арестуваните е и 26-годишен мъж от с. Оризаре, в чийто дом чиновниците от Районно ръководство - Несебър намерили и иззели 32 станиолови свивки със суха зелена тревна маса/марихуана/. 

В арестуваният украински жител, 36-годишен, непрекъснато пребиваващ в Несебър, при персонален обиск са открити и конфискувани няколко пликчета с кафеникаво и бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/. При претършуване в дома на украинеца, ситуиран в несебърския комплекс «Черно море 2», са открити и конфискувани: плик със суха тревна маса / марихуана/ и две пликчета и кутийка, съдържащи кафеникаво кристалообразно вещество / метамфетамин/. 

При редом течащите инспекции за шофиране на пътно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции са открити общо девет случая. Водачите са на възраст от 21 до 37 години, като трима от тях / на 21, 31 и 35 години/ карали след приложимост на метамфетамин, двама – на 30 и 35 години карали след приложимост на амфетамин и метамфетамин, двама – на 23 и 37 години карали след приложимост на канабис, един 27 годишен бургазлия, управлявал л.а. „ Мазда ”, с бургаска регистрация, след приложимост на кокаин и канабис, а един 23 годишен бургазлия, управлявал л.а. „ БМВ 525 ”, с бургаска регистрация, след приложимост на кокаин и амфетамин.


В един случай лидер на автомобил отказал да бъде тестван за приложимост на опиати, като е глобен с санкция в размер на 2 000 лева и лишаване на свидетелството за правоуправление за период от 2 години. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР