10-годишно момче бе жестоко нахапано от куче в хасковскотосело Въгларово

...
10-годишно момче бе жестоко нахапано от куче в хасковскотосело Въгларово
Коментари Харесай

След като нахапано дете едва оцеля: Глобиха с 2000 лв. собственика на кучето

10-годишно момче бе грубо нахапано от куче в хасковското село Въгларово преди към половин година. С големи старания на лекарите детето бе върнато към живот , заяви.

Момчето и родителите към момента не могат да преживеят шока, а притежателят на агресивното куче е получил санкция от 2000 лв. . Семейството упорства за по-сериозно наказване. Майката Таня Радева дефинира глобата като смешна.

" Проблемът е компелксен - става въпрос за това, че прокуратурата е с вързани ръце. Това за нас не е наказване, нито носи задоволство за кошмара, през който преминахме. За нас е значимо, че Дени е добре ", споделя тя.

Момчето споделя, че не се връща към случката. Когато излиза на открито го е боязън от огромните кучета. Майката изяснява, че кучето не е отговорно, а стопанинът, който не го е обучил.

" Наказанието е насмешка за всички, съпричастни с нашите проблеми. Трябва да се одобряват закони, които да плануват по-адекватни санкции. Можем единствено да претендираме за парично обезщетение, което за нас е безсмислено. Прокуратурата ще апелира, а ние ще подадем цивилен иск ", съобщи Радева.

Повече вижте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР