10-годишната Антонела от Палермо. На практика нещастното момиченце се самообесило

...
10-годишната Антонела от Палермо. На практика нещастното момиченце се самообесило
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за нелепата смърт на 10 г. Антонела заради ТикТок

10-годишната Антонела от Палермо. На процедура нещастното момиченце се самообесило в банята на фамилния апартамент с колана на татко си.

Смъртта му настъпила откакто се присъединило в проведена в известната интернет-платформа спортна макабрена игра „ Blackout challenge” – нещо като „ Кой ще издържи най-дълго без да диша? “

За задачата завчера вечерта детето се затворило в банята сякаш с цел да си вземе душ, стегнало към врата си направената от бащиния колан примка, почнало да я стяга малко по малко към врата си като заснемало всичко със личния телефон.

Но наподобява Антонела прекалила със стягането, в избран момента изгубила схващане и рухнала на пода. Нейните две по-малки сестри чули странния звук, съобщили за него на родителите си и откакто момиченцето не дала отговор на повикванията им, те разрушили вратата на банята. За да намерят щерка си бездиханна, на процедура обесена...

Зловещият случай накара цяла Италия да изтръпне от смут, а наставнически комитети в цялата страна пуснаха подписки за възбрана на Тик Ток. В същото време Гарантът на персоналната независимост в страната изиска от шефовете на китайската платформа да управляват възрастта на потребителите й и да позволяват до нея единствено младежи над 16 години.

Според IT-специалисти това в действителност е чиста проба блокиране на Тик Ток в страната, защото обществената мрежа не може никога да извърши настояването на италианския поръчител за надзор на възрастта.

Същевременно стана известно, че Антонела ще продължи да живее в други три дечица – родителите й дадоха единодушието си нейните черен дроб, бъбрек и панкреас да бъдат присадени на нуждаещи се италианчета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР