10 дни, 5 локации и множество артисти Plovdiv Vibes 2022

...
10 дни, 5 локации и множество артисти Plovdiv Vibes 2022
Коментари Харесай

Градът пулсира с фестивала Plovdiv Vibes

10 дни, 5 местоположения и голям брой актьори Plovdiv Vibes 2022 започва този петък 17 юни! Фестивалът, част от Културния календар на град Пловдив, е синергичен, комплекс от културно-развлекателно наличие в разнообразни форми и формати (музика, танц, приложни и театрални изкуства, художествено творчество и др.)

Основната локация на Plovdiv Vibes 2022 е новоизграждащата се зона за събития навън Plovdiv Stage Park в подножието на Младежки рид, където през 10-те дни на фестивала ще се проведат голям брой концерти, театрални постановки, танцови пърформанси, работилници и уъркшопове. 

Plovdiv Vibes обгръща и разнообразни периферни зони на града, като подтиква културните прояви в парковете: Лаута и Рибница; Хълмовете: Бунарджик и Младежки; Гребна база. В зоните отвън централна градска част, публиката ще се включи разнообразни креативен и развлекателни действия. 

През седмицата, всеки искащ ще може да се включи в открити тренировки, и спортни интензивности, които ще се проведат на територията на Гребна База. Те ще се осъществят в партньорство с инструктори и треньори от състезателен " комплекс Сила “. Хълм Бунарджика пък ще е хазаин на креативен работилници и демонстрации на разнообразни обичайни занаяти, показани от одобрени майстори в региона, които ще дадат опция на поколенията да се допрян до достоверни техники. 

На територията на Парк Лаута ще се проведат " Градски завършения “, а екипът на Аварийно избавяне – Пловдив “ ще показва оказване на Първа Долекарска Помощ. 

Откритата сцена на парк Рибница се трансформира в територия на театъра и смеха, като в границите на фестивала жителите на Район Северен ще могат да посетят Stand Up Comedy. 

Даваме подтик на фестивала с богата музикална стратегия. На Vibrant Stage в подножието на Младежки рид, публиката ще чуе обичаните DJ, банди и реализатори: Denitza, Elen – Melformator, ПРОГГ, INDY, Axel, Le Push, Weirdo. По време на фестивала, сцената е хазаин и на театрални постановки за деца и възрастни, етюди, късометражно кино, работилници по актьорско майсторство, показване и открити уроци от танцови школи, зумба и йога. 

Зоната е терен и на разнообразни креативен работилници за дребни и огромни, Quest Games – фамилни игри, лекция за компостиране и работилница за преработване на хартия, лекция и полемика – гражданско общество, кулинарни демонстрации и изложения. Очакват ни 10 дни, изпълнени с културно наличие и артистицизъм.

Подробна и информация, публиката може да откри във фб страницата на събитието: Plovdiv Vibes 2022 и в уеб страницата на уредниците: www.incubator.bg.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР