10 случая са потвърдени в Самоков, където бе открито огнище

...
10 случая са потвърдени в Самоков, където бе открито огнище
Коментари Харесай

Каква е ситуацията в Самоков след откритото огнище на COVID-19?

10 случая са потвърдени в Самоков, където бе открито огнище на коронавируса. 8 от заразените са от болницата. Директорът на болницата Красимира Ковачка обясни, че ситуацията е спокойна, като продължава взимането на проби.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8957
" Пациентите, които са в отделението, са в добро състояние. Утре ще се вземат контролни PCR тестове. Надявам се, всичко това да приключи до следващата седмица ", каза тя.

41 са новите заразени у нас

Персоналът работи спокойно и няма прехвърляне на служители от едно отделени в други. Под карантина е Вътрешното отделение, където пациенти не се приемат.

Заразата в болницата тръгва от пациент, приет в понеделник със симптоми на коронавирус. Бил е настанен в отделна стая, но въпреки това медиците са се заразили. Пред бТВ Красимира Ковачка обясни, че предстои РЗИ и здравните власти да проучат как е станало заразяването.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8957  В Хасково има излекувани от ковид В Хасково има излекувани от ковид  41 са новите инфектирани у нас 41 са новите инфектирани у нас  Учени приканиха английското държавно управление да преразгледа анулацията на ограничаващите ограничения Учени приканиха английското държавно управление да преразгледа анулацията на ограничаващите ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР