1. Цезарчетата“ са хиперактивни деца Трябва да се отбележи, че

...
1. Цезарчетата“ са хиперактивни деца Трябва да се отбележи, че
Коментари Харесай

Като Чуят, Че Съм Родила С Цезарово, Веднага Слагат Диагноза На Детето! Ето Каква!

1. „ Цезарчетата “ са хиперактивни деца

Трябва да се означи, че цезаровото сечение може да бъде причина за хиперактивност при детето ( липса на внимание, хиперактивност), само че не постоянно! На първо място, сходни проблеми могат и да не зародят, а въпреки това, в случай че детето в действителност е хиперактивно, с вярно лекуване и грижи това може да бъде преодоляно!

2. Тези деца се нуждаят от специфични стратегии за развиване

В множеството случаи, тези деца се развиват изцяло обикновено. Разбира се, заради обстоятелството, че са родени благодарение на интервенция, лекарите би трябвало да бъдат по-бдителни при тези деца, тъй че в някои страни те постоянно се водят на доклад при педиатър и невролог, само че това е единствено защитна мярка. По принцип, в случай че едно дете има закъснение в развиването, то нормално се въздейства от няколко фактора, освен от цезаровото сечение.

3. „ Цезарчетата “ изостават във физическото си развиване

В този случай проблемите с физическото развиване може да са провокирани от редица фактори: първият мирис на бебето е просрочен, от време на време провинен е околоплодна течност, попаднала в дихателните пътища, а негативно влияние върху нервната система може да има и анестезията. Всъщност, всичко това не значи, че детето безусловно ще изостава в развиването, въобще не! Тези деца са в рискова група във връзка с закъснение в растежа и тежестта. Дали при детето ще зародят проблеми зависи също по този начин от това, дали интервенцията е била планувана или е била по неотложност, тъй като при втория вид тялото е импровизирано, което покачва риска. Но не го прави стопроцентов!

4. Децата, родени с интервенция, постоянно плачат

По време на вагинално раждане детето изпитва голям стрес, който разрешава да се задействат разнообразни хормони и невро-физиологични процеси. Това води по-устойчив и адаптивен нрав, до момента в който децата, родени посредством цезарово сечение, не усещат сходен стрес, тъй че тяхната нервна система е в положение на меланхолия. Това може да докара до разнообразни проблеми в тази област, само че това е единствено един рисков фактор, не и причина!

5. След интервенцията, майката няма да има мляко, тъй че бебето ще пораства по-лошо

Проучването е открило, че при децата, родени с цезарово сечение, положението на мозъка се възстановява до 9-10 дни след раждането, до момента в който при деца, родени по натурален метод, това се случва на първия ден. Понякога след секцио при дамата се нарушава процесът на лактация, тъй че мляко в гърдите в действителност не се създава. Съществува и опция и майката да не може да кърми детето, тъй като са й предписани мощни антибиотици, които не би трябвало да се предават в тялото на детето. Кърменето има позитивен резултат върху развиването на детето, който е още по-полезен, когато майката в действителност е в положение да кърми бебето сама, За дамата.

След всяка интервенция има опасности, тъй че постоянно би трябвало да се има едно мислено. И въпреки всичко, никога не би трябвало да мислим, че цезаровото сечение наложително ще да докара до отрицателни последствия. Основното нещо е да имаме добър доктор и се грижим за детето вярно!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР