1. Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш и защо?Почистващ

...
1. Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш и защо?Почистващ
Коментари Харесай

Бюти блиц с Георги Тошев

1. Топ 3 на козметичните артикули, които ползваш и за какво?
Почистващ гел, хидратиращ или подхранващ крем (според сезона), околоочен крем, слънцезащитен крем на Filorga. Дълги години подценявах грижата за кожата си, само че се убедих, че е доста значима на всекидневно равнище. Разбира се, парфюм и дезодорант.

2. Кой е екоелементът в бюти навиците ти?
Използвам артикули без химия, екосерии. Например за артикули за под душа от години се поверявам на Avene. Харесвам артикули с водорасли.

3. Какво значи да си млад?
Да имаш дух и сила!

4. Коя своя линия харесваш най-вече? И коя би трансформирал?
Не съм се замислял. Не се оглеждам постоянно в огледалото, само че одобрявам, че очите и ръцете на човек приказват доста за неговата същина.

5. Най-добрият спорт за тонус.
Практикувам йога с моя преподавател Пракаш, фитнес с треньора Димитър Димитров, търча и вървя доста пешком (средно по 10 км на ден).  6. Отваря ли порти визията?
Определено здравият тип на човек е преимущество. Приятната визия, хигиената са прерогативи за работа в екип. Адекватното облекло и персонален жанр – също. Бил съм допускан на специфични места и съм се срещал със международни персони, преминавайки строгия фейсконтрол на мениджъри и сътрудници. Последният случай беше с артиста Роби Уилямс. СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС: Беше забъркан в организацията на превъзходния концерт на Соня Йончева и Пласидо Доминго в София. Направи и филм за Соня Йончева. Музиката, която основава или извършва индивидът, може ли да те накара да се влюбиш в него?Да! Продължавам да се влюбвам в надарени музиканти и реализатори през тяхната музика. Ставам подвластен от нея. Готов съм да пребродвам километри, с цел да ги чуя онлайн, и с неспокойствие чакам новата им продукция!
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР