1. Срещу сърдечни болести Корите на този плод са изключително

...
1. Срещу сърдечни болести Корите на този плод са изключително
Коментари Харесай

Този Плод Е Малък, Но Прави Същински Чудеса За Здравето И Красотата На Всяка Жена! Ето Как Да Се Възползваме!

1. Срещу сърдечни заболявания
Корите на този плод са извънредно богати на антиоксиданти, които борят болесттите на сърдечносъдовата система.

2.Извънредно богати са на витамин С
Корите от нар са извънредно богати на витамин С, който е неразделна част от здравословния хранителен режим. Подпомага храносмилателната система. Ползите от този витамин за здравето в действителност са доста. Можем да стартираме от това, че укрепва имунната система и сърдечния мускул, също така предотвратява пренатални здравни затруднения. Същият витамин е и чудесно средство против бръчки и не на последно място – намалява доста възможностите за поява наочни заболявания. Корите от нар съдържат задоволително количество витамин С, че да обновят напълно организма ви.

3. Подпомага храносмилателната система
Корите от нар са в положение да унищожат нездравословните кафези, намиращи се в храносмилателния тракт. Именно заради тази причина те биват посочени като идеално средство за лекуване на салмонела, диария, язви на жлъчката и разнообразни форми колит.

4. Ефективна форма за филтриране
Корите от нар са изключителни във връзка с цялостния детокс на организма. За да си приготвите чай от кори от нар, са ви нужни 20 елементи вода и 1 част сушени кори от плода. Корите се слагат в празна чаша и се заливат с гореща вода. 10 гр. сушени кори от нар са задоволителни за една чаша чай от 200 мл. Покрийте съда и го оставете да престои 25-30 минути. След това пийте чая, без да прецеждате, написа framar.bg.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР