1. Изгубена си, защото оставяш други хора да определят темпото

...
1. Изгубена си, защото оставяш други хора да определят темпото
Коментари Харесай

3 причини да се чувстваш изгубена в момента


1. Изгубена си, тъй като оставяш други хора да дефинират темпото ти

Спомням си по какъв начин един път бях с група и се катерехме в планината. Това беше едвам второто ми сходно нанагорнище и лидерката ни ме държеше за ръката, с цел да дефинира темпото ми. В началото мислех, че това е най-хубавото за мен и тя ми оказва помощ, само че по-късно осъзнах, че по този начин се изтощавам доста повече. Темпото ѝ бе прекомерно бързо за мен и даже се подхлъзвах няколко пъти, тъй като не можех да смогна.

Това се случва с нас и когато оставим някой различен да дефинира житейското ни движение вместо нас. Чувстваме се изморени, несигурни в личните си крачки и в последна сметка се подхлъзваме по непознатите показа за съвършен живот, а загърбваме нашите персонални.

Най-важното е да спреш да се сравняваш с другите и с това, което са постигнали. Да, те може да имат чудесна работа, да ги покачват или да са основали семейство, само че това не значи, че ти си подготвена за тези стъпки или те са най-правилите за теб сега. Трябва да намериш това, което прави щастлива теб, а не някой различен. Остави всичко в свои ръце и в тези на Съдбата.

 жена Unsplash.com

2. Изгубена си, тъй като не правиш това, което обичаш

Може да се чувстваш изгубена, тъй като просто не си щастлива сега. А за какво не си щастлива? Защото не правиш нещата, които харесваш и ти носят задоволеност. Излизаш с хора, които не си сигурна, че са подобаващи за теб, гледаш по какъв начин времето минава около теб и не се наслаждаваш на всяка минута. Тези неща се случват, когато към момента не си разкрила пристрастеността в живота си или по някаква причина я избягваш.

Казват, че сме най-красиви, когато вършим нещо обичано. Представи си какъв брой красива и щастлива можеш да бъдеш, в случай че започнеш да правиш това, което обичаш? Позволи си да предстоящ щастлива и се бори за фантазиите си, колкото и мъчно да наподобява. Където има изгарящо предпочитание, там има и триумфи!

 жена Unsplash.com

3. Изгубена си, тъй като не си срещнала НЕГО

Това е последната, само че може би най-голямата причина да се чувстваш изгубена. Може би нямаш ОНЗИ значим човек до себе си или си го имала, само че си го изгубила по някаква причина. Това може да те остави освен изгубена, само че и разрушена. В подобен миг най-важното нещо е да се научиш първо да обичаш себе си, да се чувстваш добре сама и чак по-късно да потърсиш още веднъж любовта. Тя няма да пристигна, в случай че не си подготвена и я искаш просто, с цел да не си сама.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР