09 Март Иновативна услуга, която осигурява на клиентите контрол над

...
09 Март Иновативна услуга, която осигурява на клиентите контрол над
Коментари Харесай

Новата услуга EON Connect на United Group осигурява контрол над домашните мрежи

09 Март
Иновативна услуга, която обезпечава на клиентите надзор над техните домашни мрежи, без значение дали са кабелни, или WiFi, създаде United Group, която има телекомуникационни оператори и медии в редица страни от Югоизточна Европа, в това число в България.

Наречена EON Connect, услугата се предлага в началото в Сърбия, Словения, Босна и Херцеговина и Черна гора. Абонатите на операторите в тези страни ще могат да ръководят WiFi и LAN мрежите си посредством комфортно мобилно приложение, налично за за, и устройства.

Услугата е безвъзмездна за потребителите на SBB и Telemach, които са абонирани за пакетите EON FULL или EON PREMIUM, а също така употребяват по-нови модели модеми. EON Connect е основана от United Cloud, центърът за нововъведения на United Group, който е създал и платформата EON TV, притежател на разнообразни награди.

Клиентите могат да усъвършенстват WiFi мрежата единствено с едно кликване, допълват от групата, част от която са Vivacom и Nova Broadcasting Group. EON Connect предлага нараснала сигурност и надзор. " Например, клиентите могат да основават потребителски профили и да ръководят устройствата за всеки от тях, като задават правила и привилегии ", изясняват разработчиците.

Родителският надзор разрешава филтрирането на наличие по категории, давайки опция на клиентите да лимитират достъпа на детето до обществени мрежи или до избрани категории наличие, които се смятат за несъответствуващи. Родителите могат да задават ограничавания за употребяваното количество данни и да лимитират достъпа до интернет, когато е време за сън или за домашни. Лесно се стопира и цялостния достъп до интернет на всяко устройство или профил.

Абонатите ще могат да ръководят потреблението на интернет, да виждат листата с устройства, свързани с тяхната домашна мрежа, а също така елементарно ще основат WiFi мрежа за посетители.

" EON Connect е още един образец за ролята, кято екипът за разработки на United Cloud има за новаторските артикули и услуги, които United Group предлага на клиентите. ", сподели Сърджан Джурджевич, основен изпълнителен шеф на United Cloud. - Тази революционна услуга е резултат от съдействието на екипа с групата и удостоверява още веднъж, че ние сме по едно и също време водач и мотор за развиване в нашата промишленост ", прибавя той.

United Cloud е водещ развоен център в района, който сплотява повече от 200 квалифицирани експерти, в това число инженери, разработчици на артикули и иноватори, дизайнери на потребителски интерфейси и преживявания UX/UI, които работят на пет местоположения в три страни.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР