04.09.17 Добър късмет и благополучие носи днешния ден След вчерашният

...
04.09.17 Добър късмет и благополучие носи днешния ден След вчерашният
Коментари Харесай

Добър късмет и благополучие носи днешния ден

04.09.17 Добър шанс и благоденствие носи днешния ден

След вчерашният под напрежение ден, през днешния ден следва по-леко и благословено време. Един енергийно мощен ден, в който би трябвало да се употребяват всички положителни благоприятни условия. Не го пропускайте!

Луната подписва добър аспект със Сатурн. Хората стават по-емоционално въздържани и устойчиви. Благоприятно е за връзките с родители и по-възрастни хора. Те могат да ви окажат поддръжка или да дадат добър съвет. Подходящо време практическите каузи да се сложат в ред.

Луната прави тригон с Юпитер. Този аспект носи шанс и благоденствие, опция за положителни вероятности. Благоприятно време за възстановяване виталните условия. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занятие ще ви донесе задоволство. Подходящо за покупки и за премествания. Добре е да се правят очистителни процедури, разчистване и изхвърляне на всичко ненужно. Да не се пие алкохол в огромни количества. Благоприятно време за креативните персони, актьори, музиканти, художници.

Луната продължава своя пренос през знак Водолей. Хората са непредсказуеми, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението е изменчиво. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари, търсене на единомишленици. В такива дни ни интересуват повече нашите другари в сравнение с околните и е доста прелестно да организираме времето си с тях и с хора, които ни схващат. Това време изрично не подхожда за дълги пешеходни разходки, спортни занимания. Уязвими са глезените.

14 лунен ден, който продължава от през вчерашния ден до 19:04ч. Символ на деня е трудът. Денят е доста сполучлив. В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Ако пропуснете този ден, все едно сте пропуснали целия месец. Началото на всяко значимо дело е належащо да се придвижи в този ден, с цел да има триумф. Заболявания почнали по това време няма да имат съществени последици. Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт.

Да се промени решение взето в този миг е на практика невероятно. Крайно нежелателно е да се стои пасивно този ден и да се "проспи ". Запасът от сила даден през днешния ден безплатно пропада и няма да се запази до идващият месец. Физическата работа в този момент освен не лишава силите, само че в противен случай - умножава ги.

Отношения – Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче порастващо потомство в него, то може да има някои затруднения. Те може да се опитат през днешния ден да покажат темперамент. Да призовавате гласът на разсъдъка им в този момент е неефикасно. Напълно задоволително е да им отстъпите.

Секс - Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс тук-там, където не сте го правили и по нов метод.

Бизнес – Необходимо е да бъдете упорити и настойчиви при постигане на задачите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да измененията определеното направление, защото точно на финала се появяват подозрения. Сега е належащо доста да работите, не да пасувате.

Подстрижка – Подходящо е за подстрижка. Тя освен ще укрепи вашите коси, само че и ще усъвършенства финансовото състояние, а шансът още веднъж ще обърне лице към вас.

15 лунен ден, който стартира от 19:04ч и продължава до 19:39ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР