02 Април Microsoft спечели поръчка за снабдяване на американската армия

...
02 Април Microsoft спечели поръчка за снабдяване на американската армия
Коментари Харесай

Microsoft ще произвежда AR комплекти за американската армия

02 Април
Microsoft завоюва поръчка за доставяне на американската войска с AR хедсети, основани на продукта на софтуерния колос HoloLens, за която се твърди, че е на стойност 22 милиарда $ за 10 години. От компанията оповестяват, че ще работят с американската войска по програмата Integrated Visual Augmentation System (IVAS), която цели бързо въвеждане на технологията от последващо потомство на бойното поле.

Хедсетът IVAS ще бъде основан на основата на HoloLens, допълнена от облачните услуги на Microsoft Azure, предопределени да " доставят платформа, която да подсигури сигурността на бойците и да ги направи по-ефективни ", изясняват от софтуерния колос. Microsoft прибавя, че програмата IVAS има за цел да обезпечи усъвършенствана " осведоменост за обстановката, позволяваща продан на информация и взимане на решения в разнообразни сюжети ".

Financial Times оповестява, че договорката включва доставка на минимум 120 000 комплекта, а от софтуерния колос разкриват, че към този момент две години работят в тясно съдействие с американската войска по първообраз на артикул, който да даде на бойците принадлежности и благоприятни условия за реализиране на тяхната задача.

Не на последно място, съглашението идва като сериозен подтик за упоритостите на Microsoft във връзка с AR.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР