02 Април Endava обяви вчера придобиването на американската технологична компания

...
02 Април Endava обяви вчера придобиването на американската технологична компания
Коментари Харесай

Endava придобива американската технологична компания Lеvvel LLC.

02 Април
Endava разгласи през вчерашния ден придобиването на американската софтуерна компания Levvel LLC, със седалище в Шарлот, Северна Каролина.

Тя е учредена през 2013г. и през годините уголемява своята експертиза като все още предлага повсеместен цикъл на своите клиенти, включващ софтуерна тактика, консултиране и инженерингова активност. Основната цел на компанията е да дава решения, фокусирани върху основаването на съвременни технологии, които да бъдат в услуга на хората.

Levvel има мощен фокус в сегментите за заплащания и финансови услуги, логистика / подвижност и TMT. Обединяването с Endava ще форсира проектите на английската компания за разширение в Съединените щати, като в същото време ще задълбочи и достъпа до клиенти в тези съществени пазарни браншове.

" Радвам се да поздравявам Levvel в семейство на Endava. Силният им управителен екип ще способства устойчиво за продължаващото разгръщане на нашия бизнес в Съединени американски щати. Техният метод към цифровата промяна и новаторската просвета са сходни с тези на Endava. Тяхната мощ в заплащанията, банковите интервенции, медиите и подвижността ще добавят и ускорят съществуващия ни бизнес ", сподели Джон Котерел, изпълнителен шеф на Endava.

Levvel се гордее със постоянните си резултати, подкрепени от забележителна вътрешнофирмена просвета, с която печели и премията " Най-добро работно място " на Inc Magazine няколко следващи години. Компанията е и част от годишния лист Inc Magazines Inc 5000 на най-бързо разрастващите се компании в Съединени американски щати, всяка година от 2018 г насам.

Levvel доставя услугите си в Съединени американски щати и Мексико и има 172 оперативни чиновници, които са чудесно готови със познания за основни облачни платформи и необятен набор от технологии.

" Радваме се, че се присъединихме към Endava. Ние имаме сходни подходи във връзка с клиентите и чиновниците и сме единомислещи във връзка с хората и технологиите. Очакваме с неспокойствие да обединим напъните си с Endava, с цел да предложим спомагателни благоприятни условия на нашия екип и да предоставим на нашите клиенти достъп до световна платформа с обсег в Съединени американски щати, Латинска Америка и Европа ", сподели Крис Харт, изпълнителен шеф на Levvel.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР