ще съжалява много за изпуснатия златен шанс за победа в ...

 ще съжалява много за изпуснатия златен шанс за победа в

Злощастна вечер за БГ футбола - ЦСКА и Лудогорец попарени в Европа

 ще съжалява доста за изпуснатия златен късмет за победа в Лига на конференциите, откакто " алените " профукаха куп положения и позволиха минимално проваляне с 0:1 от Зоря Луганск на стадион " Васил Левски " в мач с доста нерви, съществени пропуски, противоречиви съдийски отсъждания и даже червен картон за Тибо Вион. 

" Армейците " бяха доста по-положителният тим през първото полувреме и пропиляха куп благоприятни условия за попадение. В първите 20 минути на втората част макар че ЦСКА изпусна самодейността, а в 65` Саядманеш означи красиво попадение, с което донесе триумфа на своя отбор. 
 ЦСКА дължи над 3,7 млн. лв. за прилагане на Сердика спортни парцели ЦСКА дължи над 3,7 млн. лв. за прилагане на Сердика спортни парцели
Неизплатени отговорности на ЦСКА на цена над 3,7 милиона лв. към комерсиалното сдружение " Сердика спортни парцели " слага съществуванет...

В края драмата беше огромна и се стигна до абсурди на терена поради искания за дузпи в интерес на " алените ". Как се разви. 

По-рано пък и Лудогорец направи дилемата си за класиране напред в Лига Европа доста, доста сложна. Шампионът на България изгуби с 0:1 домакинския си мач на Брага и остана без победа след първите 3 мача във втория по мощ европейски клубен шампионат. 

Единственият гол в мача беше дело на капитана на португалската селекция Орта, който приключи красиво нахлуване на своя отбор още в 7`. Ранният гол предполагаше, че Лудогорец ще има задоволително време за реакция, само че българският шампион нямаше никакъв късмет за гол през цялостните 90 минути на мача.

Как се стигна до. 
 Лудогорец се раздели с треньора, само че ще се раздели ли и с неприятната си форма? Лудогорец се раздели с треньора, само че ще се раздели ли и с неприятната си форма?
Паузата за националните тимове завърши и още веднъж е време за български клубен футбол. Шампионът Лудогорец публично реализира сделка и...

Източник: actualno.com